Inspiráló Instagram

Szerző: | 2019. okt. 02. | Egyéb kategória

Avagy 5 oldal, amit érdemes követni az Instán

Motivációra mindenkinek szüksége van, legyen szó a munkáról, iskoláról, vagy kicsit egyszerűbbnek tűnő dolgokról, mondjuk az öltözködésről, egészségesen étkezésről vagy sportolásról. Azonban sokan gyakran érezzük magunkat kedvetlennek, motiválatlannak, ami miatt nem, vagy nem szívesen csináljuk a felsorolt dolgokat. Szerencsére a motiválatlanságot könnyebb leküzdeni, mint gondolnánk. Ha a környezetünk tele van olyan dolgokkal, amik inspirálnak arra, hogy 100%-osan teljesítsünk, akkor sok dolgunk tulajdonképpen már nincs is. A környezetünk alatt pedig értsünk minden olyat, amire nap, mint nap ránézünk, szóval a telefont is. Így szép lassan kilyukadva a lényegre alább összegyűjtve láthatjátok kategóriánként a szerintünk legmotiválóbb Instagram oldalakat, amiket érdemes bekövetni.

@fastcompany

A Fast Company amellett, hogy sikeres nők és férfiak történetét osztja meg interjúk formájában, gyakran posztol olyan találmányokról és termékekről is, amelyek bár nagyon hasznosak és érdekesek, mégsem hallottak sokan róluk. Így ez az oldal nem csak inspiráló, de kifejezetten hasznos arra is, hogy informálódjunk más emberek találmányairól.

@waystostudy

A waystostudy Instagram oldala már csak ránézésre is inspiráló, hiszen az összes kép letisztult, rendezett, világos és egymáshoz passzoló. Az Instagram fiókjához tartozik egy YouTube csatorna is, amelyet ugyanezen a néven megtalálhattok. Rengeteg tanulással kapcsolatos tippet és stratégiát tanulhatunk, emellett pedig érdemes még megjegyezni a tanulós nasikat is, amiket story formájában összegyűjtve találtok. A waystostudy azok számára is hasznos lehet, akik már nem tanulnak aktívan, mert az előre tervezés és az időbeosztás művészetét is elsajátíthatjuk a videókat követve.

@roaststyle

A roaststyle Instagram oldalt egy magyar divatimádó – Tóth Tímea készítette. A profilra rátekintve itt is egyből inspirálódhatunk, mert a képek egymással tökéletesen harmonizálnak. Ha pedig éppen nincs ötletünk, hogy mit vegyünk fel aznap, csak annyit tudunk, hogy jól akarunk kinézni, akkor érdemes az Instagram oldal mellett a roastyle.com weboldalt is meglátogatnunk. Itt láthatjuk, hogy a posztok közül sok olyan van, ahol Timi kreatívan újabb és újabb oldalát mutatja meg olyan átlagosnak ítélt ruhadaraboknak, mint az egyszerű fehér ing, farmernadrág vagy apukánk inge. Így mindenki megbizonyosodhat arról, hogy egy általa halálra ítélt ruhadarabból is kijöhet egy divatos szett, csak kreatívnak kell lenni.

@minimalistbaker

A minimalistbaker oldalán csak és kizárólag kevés hozzávalós, egyszerű, de különleges recepteket találunk, amik a legtöbbször szuper összetevőkből állnak és egészségesek. Az oldal annak is nagyon élvezhető, aki nem feltétlenül keres főzéshez motivációt, mert a látvány már önmagában inspiráló. Az oldalon találunk turmixokhoz, főételekhez, salátákhoz és különböző különleges italokhoz is receptet, így mindenki találhat olyat, ami az ízlésének megfelel.

@krissycela

Krissy Cela Instagram oldalát mindenkinek érdemes meglátogatnia, aki nem bírja rávenni magát a mozgásra. Akármelyik testrészünket szeretnénk átmozgatni, itt biztosan találunk egy olyan posztot, aminél részletes leírást kapunk arról, hogy milyen és mennyi gyakorlatot érdemes végeznünk. Emellett van sok olyan poszt is, amiben láthatjuk, hogy a kitartó sportolók milyen eredményeket értek el.

Remélem, hogy a bemutatott profilok segítenek nektek is abban, hogy a mindennapokban könnyebben motiváljátok magatokat és elérjétek azt, amire vágytok, legyen az a hosszútávú siker, eredményes tanulás vagy éppen egy finom vacsora.