Rugalmas diákmunkát, amiket otthonról is lehet végezni

Szerző: | 2020. feb. 22. | Egyéb kategória

Iskola mellett bizonyára kevés olyan fiatal van, akinek ne jönne jól egy kis plusz pénz. Azonban egy teljes, vagy részidős állás mellett nem igazán lehet a tanulásra koncentrálni – legalábbis keveseknek sikerül. A diákmunkával foglalkozó cégek ajánlatai sem mindig teljesen korrektek. Mutatjuk az alternatívákat.

Kötetlenség, saját időbeosztás, gyors pénzszerzés és mellette fejlődés. Jól hangzik, ugye? Igen, van rá mód és lehetőség! Méghozzá a mytrainers.hu segítségével.

Egyetemistaként bizonyára meg van a kedvenc tantárgyad és ha másban nem is biztosan, abban mindenképp jeleskedsz. Regisztrálj a mytrainers.hu oldalára, mint tanár és kezd el magánórákat adni azokból a tantárgyakból, melyekből igazán jó vagy!
Miért éri ez meg?
Nos, nyilván elsősorban a pénz miatt. Magántanárként akár óránként 10 ezer forintot is elkérhetsz és ha elégedettek az órák színvonalával és tanítási módszereddel, akkor akár rendszeres jövedelmed is lehet ebből.

Én nem akarok tanár lenni, nem is annak tanulok. Nem értek hozzá.

Semmi baj. Ez az egész nem arról szól, hogy te tanárnak készülsz. Az órák során egyrészt mégjobban fejlődsz az érintett területen, másrészt fejlődik a kommunikációd, a szervezőkészséged és új, a későbbiekben akár hasznos kapcsolatokra tehetsz szert.

Mutatjuk a lehetőségeidet!

Taníts egy olyan tantárgyat, mely közel áll hozzád és a tanáraid is azt erősítik, hogy tehetséges vagy benne!

Adj magánórákat egy nyelvből, melyből erős vagy! Akár fordító is lehetsz!

Suli után a konditerem a következő állomás? Legyél személyiedző!

Értesz a photoshophoz, vagy a videóvágáshoz? Tarts belőlük órákat!

Programozást tanulsz? Sokan szeretnék megérteni a kódolás alapjait!

Az itt fel sorolt opciók mindegyikére lehetőséget nyújt számodra a mytrainers.hu weboldala! Neked nincs más dolgod, mint hogy regisztrálj és várd az első tanoncaidat!

Regisztráció