Íme 5 tuti tipp az otthoni munkavégzéshez!

Szerző: | 2020. feb. 27. | Egyéb kategória

Bizonyára a te fejedben is megfordult már, hogy jó lenne egy kis fizetéskiegészítés a hónap végén. Talán még az is megfordult a fejedben, hogy eleged van a főnöködből és a mindennapi robotizmusból. Az alábbi összefoglalóban mutatunk pár lehetőséget a számodra!

Tanítsd a szakmádat!

A magyarországi munkavállalók egy része bizony nem a végzettségével járó szakmában dolgozik napjainkban. Ez betudható elhelyezkedési nehézségnek, vagy esetleg fizetésbeli problémáknak. Egyre többen képzik át magukat, vagy mennek ki külföldre. Azonban van más megoldás is! Ha például te könyvelőnek tanultál, de jelenlei fő bevételi forrásod nem ebből származik, vagy egy nagyobb cégnél dolgozol, akkor kezdj el oktatásokat tartani kezdő vállalkozóknak – készíttess egy weboldalt, írj blogot, tarts órákat! Az érdeklődők csoportjából akár egy teljes ügyfélköröd származhat könyvelői munkádhoz, de ha továbbképzed magad, coach-ként is dolgozhatsz!

Magántanár

Amennyiben hivatásos tanár vagy és például egy középiskolában dolgozol, akkor mindenképpen megéri magánórákat is tartanod. Viszont sokan ugyan elvégzik az egyetemet, de nem tudnak, vagy nem akarnak elhelyezkedni a magyar oktatási rendszerben. Erre is tökéletes megoldás lehet! Saját órarend, saját ütemterv, megválogatott diákok! Rengeteg középiskolás diák keres magántanárt szinte minden tantárgyra. Egyrészt a felzárkózásként, másrészt a továbbtanulás végett. Az érettségi tantárgyakkal biztosan nem lőhetsz mellé!

Nyelvtanár

Noha szorosan összekapcsolódik az előző ponttal, teljesen mégsem. Nyilván, ha informatika és angol tanárnak tanultál, vagy épp ebben dolgozol, akkor logikusan ezeket kell tanítanod magántanárként is. Azonban, ha nem vagy tanár, de jól beszélsz egy nyelvet, például több évig japánban, vagy bármelyik külföldi országban éltél, akkor is bátran vágj bele! Hidd el, van kereslet!

Személyi edző

Elvégezted az egyetemet, vagy a főiskolát, de nem tudsz elhelyezkedni a szakmádban, vagy még nem akarsz beülni évekre egy irodába? Amennyiben közel áll hozzád valamelyik sport, vagy a konditerem és úgy gondolod, hogy van érzéked hozzá és tisztában vagy a saját testeddel, akkor megéri elvégezni egy képzést és elkezdeni személyi edzősködni!

Szabadúszó

Bizonyára felmerül benned a kérdés, hogy oké, de ehhez mindhez kell tapasztalat és végzettség, vagy legalább az egyik. Mi van akkor, ha bolti eladó végzettséggel rendelkezel, most meg pékként dolgozol? Van megoldás! Keresd meg azt a területet, amiben igazán jó vagy. Legyen az a hobbid, vagy csak egy kézség. Például, ha nagyon értesz a Photoshophoz, akkor kezdj el alapórákat adni. Közben persze fejleszd magad tovább, terjeszd ki a tudásodat és tartsd magad naprakészen.

A mytrainers.hu mindenki számára lehetőséget nyújt az otthoni munkavégzéshez! Keress bátran minket!