Mit csinálj személyi edzőként a karantén ideje alatt?

Szerző: | 2020. Már. 20. | Egyéb kategória

Nem szeretnénk sokat beszélni a koronavírusról, ugyanis a csapból is az folyik. Noha Magyarországon (még) nincs érvényben lakhelyelhagyási tilalom, erősen ajánlott önként is otthon maradni és karanténba vonulni. Összeszedtünk pár gondolatot személyi edzőink számára, hogy hogyan vészeljék át a kialakult helyzetet, íme!

GLOBÁLIS PROBLÉMA

A vírus nem csak az egészségügyet, de a gazdaságot is könnyedén összeroppanthatja. A problémák globálisan érintik a nagyvállalatokat és KKV-t is. A KATA-s egyéni vállalkozások egyelőre nem kaptak adómentességet – kivéve a taxisokat -, de ha a helyzet tovább fokozódik, bizónyára lépni fog az állam, így tehát azt tanácsoljuk, hogy egyelőre ne szüntesse meg senki a vállalkozását!

BEVÉTELKIESÉS

A bevételkiesés elkerülhetetlen sajnos, viszont a veszteségesség elkerülhető! Ha KATA-s egyéni vállalkozó vagy első célod az legyen, hogy költségeidet fedezze a bevételed.

ALTERNATÍVÁK

TARTSD KARBAN MAGAD

Egy személyi edző számára fontos a megjelenés. Ne engedd el saját formádat sem, hiszen te sem vinnéd el az autódat egy olyan autószerelőhöz, aki egy rozsdás füstölgő gépjárművel közlekedik.

ÍRJ BLOGOT

A kialakult helyzetre tekintettel a mytrainers.hu csapata felajánlja előfizetői számára, hogy ingyenesen írhatnak egy bemutatkozó cikket saját szolgáltatásaikról. Állíts össze egy ingyenes otthoni edzéstervet és küld el nekünk az info@mytrainers.hu e-mail címre és mi közzé tesszük!

REGISZTRÁCIÓ

KÉSZÜLJ AZ ÚJRAKEZDÉSRE

Senki sem tudja még, hogy mikor, de előbb-utóbb ez az időszak is el fog múlni. Az emberek többsége jelenleg mozgásszegény életmódot és biztosan találunk olyan embereket is, akik egyébként rendszeresen edzenek, de most a fekvőtámasz helyett a popcornt és az ágyat választják. A koronavírus lecsengése után várhatóan meg fog nőni az igény a személyi edzőkre, így egy jó promócióval nagy sikert arathatsz!

ONLINE TANÁCSADÁS

Jelenlegi ügyfeleid bizonyára az otthoni karantén ideje alatt sem akarják lerombolni azt, amit összeizzadtatok az eddigi edzések során! Írj otthoni edzésterveket, találd meg azokat a mozgásformákat, melyeket a négy fal között, vagy a szabadban, de emberi kontaktusok nélkül is végezhetőek! Kérd számon őket napi szinten az elvégzett feladatokkal kapcsolatban! Motiváld őket!

HIRDETÉSEK

Minden rosszban van valami jó is! Most senki sem tudja, hogy mit kellene lépni és aki gyorsan és jól reagál a koronavírus idején, az fog jól kijönni a történtekből! Kezd el hirdetni online edzésterveidet és tanácsadásaidat még ma! A mytrainers.hu egy tökéletes felületet biztosít számodra, ahol új ügyfelek találhatnak rád!

ELŐFIZETÉSI CSOMAGJAINK