A MyTrainers az utcán és a lépcsőházakban is

Szerző: | 2021. Júl. 14. | Egyéb kategória

A folyamatos reklámkampányok és az oldal fejlesztése mellett eljött a nap, hogy újabb jó hírről számoljunk be nektek. Elkészültek és már több városban is kikerültek a MyTrainers szórólapjai és plakátjai. Tehát mostantól már bárhol és bármikor láthatjátok az oldalt. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne csak az interneten legyünk jelen, hanem mindenhova eljussunk. Iskolákba, edzőtermekbe, irodákba, társasházakba és persze az utcára. 

Egyszóval minél több helyre. A plakát gondos tervezéssel, nagyszerű ötletekkel és letisztult designnal készült. Egyelőre két ágazatot szólítunk meg, ők regisztrálnak és ők mutatják a legtöbb aktivitást az oldalon. A tanárok és az edzők. Íme tehát a plakátok: 

A cél persze az, hogy mutassátok meg magatokat, hirdessetek és rengeteg diákotok, ügyfeletek legyen. Tudjuk, hogy most itt a nyár és a tanárok nagy része szabadságon van. De kinek ne jönne jól egy-két új tanítvány. Ugye?  Vagy melyik edző ne akarna új ügyfeleket?

Rengeteg diák regisztrál hozzánk vagy csak ír nekünk egy üzenetet.

“Segítsetek, egy jó edzőt keresek.” vagy “Please, mutassatok nekem egy jó angol tanárt.” 

És bizony, mi segíteni fogunk. 

Ehhez csak az kell, hogy minél többen legyünk. Jó hír, hogy ez is, lassan ugyan, de alakul. Épp ezért készültek a plakátok is, amik már több helyre ki is kerültek. Budapesten, Szegeden, Sopronban és Miskolcon több társasház aulájában:

MyTrainers plakátok egy lépcsőházban

És ami igazán jó hír, hogy Szabadkán is elárasztottuk a várost. Igen, a MyTrainers nem csak Magyarországról érhető el. Rengetegen látogatják az oldalt, az Egyesült Államokból, Ausztriából, Szerbiából…sőt még Kanadából is.

 Aki tehát még nem tette meg, az csatlakozzon hozzánk. Személyi edzőként, magántanárként, vagy mentorként! A Mytrainers.hu-n mindenki megtalálja a helyét! Oktass bármit, amit szeretnél, bárhonnan a világból! Nincs szükséged magas képesítésre és jutalékot sem számítunk fel! Válassz csomagjainkból!

Csatlakozz most, már havi 1.700 Ft-tól!